TOP 5 najpredávanejších reklamných tovarov 2022

Vyhodnotili sme rok 2022 a tu je zoznam najpredávanejších produktov v našom eshope Svet-reklamy.sk.

1. Informačná tabuľka Door Sign – Menovka na dvere

Veľmi žiadaná a obľúbená informačná tabuľka Door Sign – Menovka na dvere. Jednoduchá tabuľka z kvalitného plastu a hliníka, ktorá sa používa ako menovka na dvere kancelárií a miestností v budovách. Na zadnej strane menovky je obojstranná lepiaca páska, teda nepotrebujete žiadne skrutky pre upevnenie na dvere alebo na stenu. Do informačnej tabuľky Door Sign vložíte poster vo formáte A5 – 148×210 mm alebo A4

Pozri tovar v eshope >>

 

2. Plastové reklamné tabule

Označte si firmu, prevádzky v exteriéri, aby sa zákazníci o vás dozvedeli. Najpoužívanejšie a najlacnejšie riešenie  – reklamné tabule z bieleho PVC plastu s plnofarebnou tlačou. Najčastejšie sa používajú hrúbky tabúľ 3 mm alebo 5 mm. Sme schopní Vám dodať takmer akýkoľvek rozmer.

Pozri tovar v eshope >>

 

3. Dištančné skrutky / Ozdobné krytky na skrutky

Prekvapenie roka – nový, veľmi žiadaný sortiment.
Ak potrebujete pripevniť reklamnú / firemnú tabuľu na stenu a zároveň chcete aby to vyzeralo super, použite strieborné alebo zlaté dištančné skrutky alebo ozdobné krytky. Ozdobné krytky  použijeme, ak chceme tabuľu namontovať priamo na stenu. Dištančné skrutky používame, ak chceme tabuľu odsadiť od steny.

Pozri tovar v eshope >>

 

4. Akryláty 

Akrylátové, stolové zásobníky COUNTER sú vhodné pre letáky, brožúry, katalógy či rôzne karty v stanovenom rozmere. Na čelnú stenu priečinkov je možné potlačiť Vaše logo.

Priehľadný plastový menu stojan MH1 na stôl nájde svoje uplatnenie v baroch, jedálňach, reštauráciách ale aj v negastronomickej sfére - reklamný pútač v kanceláriach, prezentačných miestnostiach, obchodoch a inde.

Pozri tovar v eshope >>

 

5. A-stojany

A-stojany - Sú to stojany, ktoré upozorňujú. Stojany, ktoré privádzajú nových zákazníkov a zvyšujú predaj. A stojany predávame 20 rokov a každý rok je o nich  záujem.

 Pozri tovar v eshope >>