TOP 5 najpredávanejších reklamných tovarov 2023

Vitajte na našom blogu, kde hodnotíme rok 2023 a prinášame vám zoznam najpredávanejších produktov v našom eshope Svet-reklamy.sk. Tento rok sme boli svedkami niekoľkých zaujímavých zmien v preferenciách našich zákazníkov, čo odráža aj náš top zoznam najpredávanejších reklamných produktov.

1. Informačná tabuľka Door Sign – Menovka na dvere

Informačná tabuľka Door Sign – Menovka na dvere Trvalý favorit, Door Sign, si udržal svoje postavenie vďaka svojej univerzálnosti a ľahkej inštalácii. Jednoduchá tabuľka z kvalitného plastu a hliníka, ktorá sa používa ako menovka na dvere kancelárií a miestností v budovách. Na zadnej strane menovky je obojstranná lepiaca páska, teda nepotrebujete žiadne skrutky pre upevnenie na dvere alebo na stenu. Do informačnej tabuľky Door Sign vložíte poster vo formáte A5 – 148×210 mm alebo A4

Pozri tovar v eshope >>

 

2. Plastové reklamné tabule

 

 

Označte si firmu, prevádzky v exteriéri, aby sa zákazníci o vás dozvedeli. Najpoužívanejšie a najlacnejšie riešenie  – reklamné tabule z bieleho PVC plastu s plnofarebnou tlačou. Najčastejšie sa používajú hrúbky tabúľ 3 mm alebo 5 mm. Sme schopní Vám dodať takmer akýkoľvek rozmer.

Pozri tovar v eshope >>

 

3. Dištančné skrutky / Ozdobné krytky na skrutky

Pozri tovar v eshope >>

 

4. Akryláty 

                

Akrylátové, stolové zásobníky COUNTER sú vhodné pre letáky, brožúry, katalógy či rôzne karty v stanovenom rozmere. Na čelnú stenu priečinkov je možné potlačiť Vaše logo.

Priehľadný plastový menu stojan MH1 na stôl nájde svoje uplatnenie v baroch, jedálňach, reštauráciách ale aj v negastronomickej sfére - reklamný pútač v kanceláriach, prezentačných miestnostiach, obchodoch a inde.

Pozri tovar v eshope >>

 

5. Balóny s potlačou

 

Novinkou roka, ktorá sa u nás uchytila, sú balóny s potlačou. Balóny sa ukázali byť skvelým doplnkom na akékoľvek akcie a ich veľkou výhodou je možnosť opakovaného použitia. Tento produkt pridáva kreatívny a hravý element do vašich reklamných a propagačných aktivít, zatiaľ čo zároveň poskytuje vynikajúcu viditeľnosť vašej značky. Naše balóny s potlačou sú dostupné v rôznych farbách a veľkostiach, čo vám umožňuje plne prispôsobiť ich vašim potrebám a téme akcie.

 Pozri tovar v eshope >>

 Rád by som sa poďakoval za váš čas a záujem o najnovšie o najpredávanejšie tovary za rok 2023. Dúfame, že tieto informácie vás inšpirujú pri vašich marketingových aktivitách. Náš tím profesionálov v oblasti reklamy je vždy pripravený vám poradiť a pomôcť nájsť tie najlepšie reklamné riešenia podľa vašich potrieb.